Ferestre termopan 

 Cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil  prin montarea ferestrelor potrivite si aceasta datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale materialului profilului, ale sistemului de garnituri precum si ale geamului termoizolator.

Alte detalii...

automatizari

Sisteme-Automatizari

Automatizarea ușilor rezidenăiale oferă un nivel ridicat de confort, încă de la prima utilizare. De exemplu parcarea mașinii într-un garaj cu ușă mecanică neautomată, poate deveni o corvoadă neplăcută, atunci când vă întoarceti de la muncă.

Alte detalii...

Synego

 SYNEGO este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 80 mm care exista in acest moment pe piata de constructii. Cu profilele SYNEGO puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor.

Alte detalii...

Ventana Plast Bistrita comercializeaza tamplarie cu geam termopan


Gama noastra de produse cuprinde : tamplarie din profile pvc, o gama extinsa de sisteme de protectie cum ar fi jaluzele, rolete, plase contra insectelor. 
Nu in ultimul rand, oferim printre cele mai performante usi de garaj din Romania. Oferta noastra de produse e sustinuta de personal calificat si responsabil.